Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Φέτος αποχαιρετίσαμε τις απόκριες μαζί με τους φίλους μας από το Δημοτικό σχολείο. Την τελευταία Παρασκευή των Απόκρεων φορέσαμε τις στολές μας και ξεκινήσαμε να επισκεφτούμε αρχικά την Α δημοτικού και εν συνεχεία και τη Β δημοτικού. Η κυρία Κωνσταντίνα με τα πρωτάκια της μας υποδέχτηκαν με ένα ζεστό χαμόγελο και μας έδωσαν θάρρος για να κάνουμε αυτό που είχαμε προαποφασίσει στην τάξη μας: ένα μικρό μουσικοθεατρικό- παρουσίαση του τραγουδιού "Έλα βρε Χαραλάμπη".

Στη συνέχεια αποφασίσαμε όλοι μαζί να επισκεφτούμε τη Δευτέρα Δημοτικού για να χορέψουμε όλοι μαζί το παραδοσιακό τραγούδι" Πως το τρίβουν το πιπέρι".Ο κύριος Γιάννης και τα παιδάκια τους μας υποδέχτηκαν και αυτοί εγκάρδια και έπιασαν μαζί μας το χορό.

Ο Διευθυντής του Δημοτικού σχολείου μας προσκάλεσε στο πάρτυ του Δημοτικού που θα ξεκινούσε λίγο αργότερα, πρόσκληση που αποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά! Τρέξαμε, χορέψαμε, παίξαμε και περάσαμε τέλεια!

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους δάσκαλους και τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου που έχουν πάντα ανοιχτή την πόρτα τους και την αγκαλιά τους για εμάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου